Vyberte kategorii

Osobní údaje jsou chráněny před zveřejněním a použitím třetí osobou. Jsou použity pouze pro zaslání objednané zásilky a pro komunikaci se zákazníkem.


Zákony a předpisy: - zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Zaškrtnutím souhlasu o zpracování osobních údajů na stránkce košíku v pokladně eshopu udělujete souhlas společnosti RONITAN s.r.o, se sídlem Táborského nábřeží 790/3, Štýřice, IČ: 029 38 553, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, spisová značka C 83056 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:jméno a příjmení
e-mail
telefonní čísloJméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem evidence plnění. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let. 
S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti RONITAN s.r.o, Táborského nábřeží 790/3, Štýřice, nebo prostřednictvím našeho webu zde.
Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:vzít souhlas kdykoliv zpět,
požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, přístup nalezente zde https://www.dilyamobily.cz/index.php/gdpr
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů https://www.dilyamobily.cz/index.php/gdpr
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.